FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig

Samen fotoboeken maken!

Welkom bij Fotovoordelig®. Wij zijn een innovatief bedrijf dat het delen van foto's en maken van magazines en fotoboeken op een unieke en eigentijdse manier vormgeeft.

Bij Fotovoordelig® beginnen we niet met 'onze' producten maar met 'uw beleving'. Zo kunt u bijvoorbeeld via www.fotovoordelig.nl/fotoboek/alpedhuzes2014 online beleven wat ruim 5.000 'Alpe d’HuZes-sers' hebben beleefd. U kunt deze belevenissen gebruiken als inspirerende basis voor uw eigen digitale fotoboek en deze dan bestellen als hoogwaardig boekwerk met harde omslag, of u kunt ze zelf gratis delen op uw eigen Facebook en Twitter accounts via www.fotobroadcast.com. In het geval van Alpe d'HuZes gaat de winst naar de KWF Kankerbestrijding.

Samen met Weekblad Party biedt Fotovoordelig® de mogelijkheid om uw eigen weekblad te maken. Kijk op www.mijnweekbladparty.nl voor meer informatie.

Bij Fotovoordelig® heeft u geen software nodig. U kunt na registratie meteen aan de slag, al dan niet online samen met anderen.
Fotovoordelig ondersteunt simultaan werken door meerdere gebruikers in één account op PC en Mac ( onder verantwoordelijkheid van de accounthouder).

Uw fotoalbums worden afgedrukt op de modernste Xerox iGen4 laserdruk machines van Adelprint / DeltaHage, bekend van de voormalige staatsdrukkerij.

Fotovoordelig® streeft ernaar om haar diensten continu te verbeteren. Mocht u daarom vragen of opmerkingen hebben neemt u dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.
:
:
:
:
:
Type de letters uit het vakje links over in het witte invoerveld. Dit vragen wij om geautomatiseerd misbruik te voorkomen.
De letters zijn niet hoofdlettergevoelig.