Fotovoordelig.nl bestel je fotoboekenbon

Bestel je fotoboekenbon

Een fotoboek is een persoonlijk cadeau. Niet alleen het resultaat is de moeite waard, juist het maken van het boek doet belevenissen herleven! Zo beleef je mooie momenten telkens opnieuw: tijdens het samen maken, ontvangen en bekijken van je luxe persoonlijke fotoboek.

Bestel nu de fotoboekenbon als cadeau en ontvang gratis een extra vrij te besteden Fotovoordelig boekenbon ter waarde van het zelfde bedrag voor jezelf! Twee voor de prijs van één dus. Deze actie geldt voor alle bestellingen in de periode van 15 t/m 22 december.

De Fotoboekenbon biedt een bijzondere flexibiliteit. Mocht de waarde van de bon hoger zijn dan het gemaakte boek dan blijft de restwaarde gewoon geldig en kan met dezelfde code voor de resterende waarde een volgend boek of een deel van een volgend boek worden besteld. Mocht de waarde van het gemaakte boek hoger zijn dan de waarde van de bon, kan de ontvanger gemakkelijk en veilig via iDeal of creditcard het resterende bedrag bijbetalen. Je ontvangt de Vierdaagse boekenbon digitaal of als kaart (je voorkeur kun je na het bestellen opgeven).

Ter waarde van

uw gegevens:
Aanhef*

Dhr Mvr
Voornaam* Tussenvoegsel Achternaam*

E-mail *

Telefoon *