Fotovoordelig nieuws

Laatste nieuws

Welkom op Fotovoordelig,

de makkelijkste manier om samen fotoboeken te maken!

PERSBERICHT


Vierdaagse fotografen presenteren uniek interactief fotoboek

Nijmegen, 17 november 2014 – In samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE lanceren enkele van de officiële Vierdaagse fotografen een uniek interactief fotoboek. De foto’s in dat boek werden niet alleen gemaakt door professionele fotografen, maar ook door deelnemers en bezoekers zelf. Op zondag 30 november wordt het boek gepresenteerd met een middagprogramma in boekhandel Dekker v.d. Vegt in Nijmegen.
Naast de 44 pagina’s met foto’s gemaakt door de Vierdaagse fotografen zijn er in het boek 8 pagina’s gereserveerd die deelnemers en bezoekers met hun eigen foto’s kunnen vullen. Geïnteresseerden worden verzocht hun Vierdaagse foto’s op USB-stick mee te nemen waarna deze zondagmiddag ter plekke in een gepersonaliseerd exemplaar van het boek zullen worden geplaatst.

In de presentatie staat niet alleen de Vierdaagse maar ook de stad Nijmegen centraal. Zo zal stadsdichter Marijke Hanegraaf een speciaal voor de gelegenheid geschreven gedicht over de Vierdaagse voordragen, wordt het boek officieel overhandigd aan de gemeente Nijmegen en is er bewust gekozen voor boekhandel Dekker v.d. Vegt als locatie. “Het past om in een winkel die door de Nijmeegse bevolking een warm hart wordt toegedragen een fotoboek van een typisch Nijmeegs evenement te lanceren”, aldus Rolf Namjesky, directeur van Fotovoordelig, uitgever van het fotoboek.

Verder op het programma staan presentaties van de Vierdaagse fotografen en de overhandiging van het boek aan marsleider Johan Willemstein, aan recordloper Bert van der Lans (82) uit Nijmegen en aan de jongste Vierdaagse deelnemer ooit op de 50 kilometer afstand, Mischa van Mourik (12) uit Maurik.

Geïnteresseerden kunnen van 12:00u tot 17:00u terecht om hun eigen unieke exemplaar van het boek te laten maken. Het boek is tevens te bekijken en te bestellen via www.fotovoordelig.nl/vierdaagse

AGENDAINFORMATIE
Wat: Presentatie Vierdaagse fotoboek 2014
Wanneer: Zondag 30 november van 12:00u tot 17:00u
Waar: Boekhandel Dekker v.d. Vegt (Marikenstraat 29, Nijmegen)
Entree: Gratis toegankelijk voor publiek


Omschrijving:

Boekpresentatie van het Vierdaagse fotoboek 2014. Geïnteresseerden kunnen hun eigen Vierdaagse foto’s op USB-stick meenemen. Deze worden ter plekke naast de 98 foto’s van de officiële Vierdaagse fotografen in een gepersonaliseerd exemplaar van het boek geplaatst.

Programma:

12.00 – 17.00 Doorlopend: laat je gepersonaliseerde fotoboek maken!

13.00 – 13.10 Opening door Rolf Namjesky, directeur Fotovoordelig
13.10 – 13.20 Presentatie Vierdaagse fotograaf Sander Heezen
13.20 – 13.30 Overhandiging boek aan marsleider Johan Willemstein
13.30 – 13.40 Overhandiging boek aan B&W Nijmegen


15.00 – 15.10 Voordracht stadsdichter Marijke Hanegraaf
15.10 – 15.20 Presentatie Vierdaagse fotograaf Tjitske Sluis
15.20 – 15.30 Overhandiging boek aan Bert van der Lans (recordloper, 82jr) en Mischa van Mourik (jongste Vierdaagse deelnemer op de 50 kilometer ooit, 12jr)PERSBERICHT


Nijmeegse Vierdaagse lanceert uniek interactief fotoboek

Nijmegen, 4 september 2014 – De Nijmeegse Vierdaagse viert dit jaar haar 98ste editie met een uniek interactief fotoboek. In samenwerking met fotoboekenproducent Fotovoordelig introduceert de organisatie een boek waarbij de foto’s niet alleen gemaakt werden door een team van nationale topfotografen maar ook door deelnemers en bezoekers zelf.

Naast de 44 pagina’s met foto’s gemaakt door de officiële Vierdaagse fotografen zijn er in het boek 8 pagina’s gereserveerd die deelnemers en bezoekers met hun eigen foto’s kunnen vullen. “Kopers van het fotoboek kunnen met een paar klikken op de knop hun eigen foto’s uploaden en zo hun eigen versie van het boek maken en laten afdrukken. Op die manier biedt het boek een zeer persoonlijke herbeleving van de Vierdaagse voor iedereen die erbij was” aldus Rolf Namjesky, directeur van Fotovoordelig.

Geïnteresseerden die geen eigen foto’s willen toevoegen kunnen het boek gewoon in zijn originele vorm bestellen. De 44 redactionele pagina’s bevatten een sfeervol beeldverslag van de mooiste en ontroerendste momenten van de Nijmeegse Vierdaagse 2014 verpakt in een luxe A4 hardcover fotoboek. Het boek is direct te bekijken en te bestellen via www.fotovoordelig.nl/kanaal/vierdaagse.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie

Een foto van het Vierdaagse fotoboek is hier te vinden: http://www.fotovoordelig.nl/content/img/vierdaagseboek.png

Fotovoordelig is producent van hoogwaardige gedrukte en digitale fotoproducten. Voor verschillende grootschalige evenementen verzorgt Fotovoordelig het management van fotografenteams en de productie van officiële (digitale) fotoalbums. Voor consumenten levert Fotovoordelig een geavanceerde online fotoboekenservice.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fotovoordelig op 013 26 000 93 of info@fotovoordelig.nl