FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

...achtergronden wijzigen?

Vraag en Antwoord
Share |

 

 

 

Het is heel eenvoudig om met Fotovoordelig thema's en achtergronden per bladzijde van uw boek op te maken en veranderen. Wanneer u ben ingelogd en surft naar de sectie ' boek samenstellen' ziet u midden op het beeld het frame van uw boek. Rechts van dat frame bevindt zich een veld met tabs. Klik op het tabblad 'Pagina'. U krijgt dan een selectieveld genaamd: 'categorie'. Met het scrolldown-pijltje in dat veld kunt u de categorie van de thema's eenvoudig wijzigen. Wanneer u uw gewenste categorie heeft gekozen ziet u talloze achtergronden.

Kies een thema en sleep het naar een pagina in het boekframe midden op de pagina. U kunt slepen door met uw muis uw pointer te bewegen naar een thema en vervolgens kunt u het met uw linker muisknop selecteren. houdt uw linker muisknop in ingedrukt, sleep het thema naar het frame midden op de pagina en laat uw linkermuisknop los.

Door op de tab Foto's te klikken, links naast 'Thema' kunt u op de zelfde wijze foto's in de thema's slepen.