FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

Maak uw eigen weekblad

Archief
Share |

MAAK ZELF JE EIGEN 16 PAGINA'S TIJDSCHRIFT

WWW.MIJNWEEKBLADPARTY.NL

Wij bieden u een uniek naslagwerk: uw eigen Party-tijdschrift!

Samen met Party en Fotovoordelig kunt u nu uw persoonlijke Party-tijdschrift maken. U kunt deze glossy heel gemakkelijk zelf maken en geheel naar eigen smaak invullen. Zo bieden wij u in het tijdschrift uw eigen Gossip-pagina, in de vertrouwde Party stijl, waarin u alle roddel en achterklap van uw feest op ludieke wijze kwijt kunt in beeld en schrift. Een geweldig persoonlijk tijdschrift waarin u elke onvergetelijke gebeurtenis, zoals een geboorte, jubileum, verjaardag, bruiloft en/of bedrijfsfeest kunt vastleggen. Software downloaden is niet nodig. plaats de foto's in het door u gekozen glossy magazine en de techniek doet  de rest. Schrijf er al of niet een tekstje bij en geniet van uw zelfgemaakte unieke Party-Tijdschrift. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want deze Party glossy aanbieding ( drie tijdschriften voor de prijs van 1 *) is wel heel voordelig. Nabestellen is uiteraard mogelijk!.

Heeft u een grotere oplage nodig neem dan contact met ons op voor een offerte op maat: info@fotovoordelig.nl onder vermelding van mijnweekbladparty.

*) geldt voor drie gelijke exemplaren binnen een verzending.