FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

FOTOBROADCAST

FOTOBROADCAST
Share |

Publiceer uw persoonlijke magazine of fotoboek op uw eigen Facebook, Twitter, G+, Hyves accounts of Pin-it en mail het naar je vrienden om er bijvoorbeeld samen aan te werken. Log in en ga naar 'Opgeslagen Albums', je eigen persoonlijke bibliotheek.

Om het boek op je social media account te krijgen klik je op de 'Fotobroadcast' knop.Let op! Het boek wordt dan publiek gemaakt en iedereen kan het zien op  www.fotobroadcast.com! Vanaf daar deel je je magazine of boek door op de social media knopjes naar keuze te klikken.

Het systeem maakt daarvoor een 'broadcast' kopie van je eigen werk aan. Wanneer je dat kopie weer wist verdwijnt je werk automatisch van www.fotobroadcast.com, en daarmee ook uit alle gedeelde links via jouw social media. Je eigen boek blijft behouden, veilig in je eigen account.

Fotobroadcasting is heel erg handig als je samen aan een project werkt. Je kunt immers een werk tijdelijk publiceren opdat je vrienden het kunnen importeren in hun eigen Fotovoordelig account en er aan kunnen verder werken zonder dat ze de niet gebruikte foto's in jouw account kunnen zien.

Om je gepubliceerde werk online te bekijken moet je, nadat je op de Fotobroadcastknop hebt geklikt zelf naar www.fotobroadcast.com surfen. Dat is omdat we jouw eigen sessie in jouw stukje Fotovoordelig niet willen onderbreken. Wij adviseren om in een andere tab te surfen naar www.fotobroadcast.com om daar te kijken naar jouw eigen publicatie.

Let op! De eerste keer dat je je werk in www.fotobroadcast.com aanklikt duurt het ongeveer 2 minuten voordat je je werk kunt doorbladeren. In die 2 minuten wordt jouw werk voor onbeperkte webpublicatie klaargestoomd. Het verdient aanbeveling dat je die eerste activatie zelf doet. Je vrienden kunnen dan ongestoord en direct genieten van jouw publicatie.

Heb je vragen mail ons dan via info@fotovoordelig.nl en wij helpen je op weg.

TIP: Wist je dat veel grote partners van Fotovoordelig professioneel fotobroadcasten? Klik op een van de onderstaande links, importeer het werk van jouw keuze en publiceer jouw versie ervan op www.fotobroadcast.com

Alpe d'Huzez

www.dakarpics.com

www.mijnweekbladparty.nl

www.partyfotoboeken.nl

BrabantToppers

www.babyfotoboeken.com

www.intersocfoto.be

www.weddingshowfoto.com

www.fotoadvantage.com