FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

Pocketboekje hét alternatief voor foto's afdrukken

Vraag en Antwoord
Share |

Het pocketboekje is hét alternatief voor een stapeltje foto's. Het is een boekje in A6 formaat (ca. 11 cm hoog en ca. 15 cm breed), lasergedrukt op een mooie zware kwaliteit zijdeglans papier. Standaard staat de site zo ingeregeld dat er per pagina één foto paginavullend wordt afgedrukt. Het boekje wordt ingebonden in een ruime robuuste ringband teneinde een volledige omslag van de pagina's te kunnen bieden. Het minimum aantal pagina's 24 (12 vellen, tweezijdig gedrukt). U kunt per vel, dus per twee pagina's bijbestellen. Het pocketboekje is de snelste manier om tot een leuk boekje komen: pocketboekje kiezen; inloggen; foto's uploaden; vullen; eventueel bijwerken en bestellen. Overigens kunt u wanneer u bent ingelogd alsnog per pagina de indeling wijzigen door een van de vele 'thema's' van het gelijknamige tabje over een fotopagina te slepen.

Het pocket boekje is een ideale oplossing om bijvoorbeeld familieleden en vrienden snel te kunnen voorzien van een leuke foto impressie.