FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

Fotoboeken en fotoalbums Fotovoordelig

Vraag en Antwoord
Share |

We bieden hoogkwalitatieve fotoboeken aan in verscheidene maten: 23 x 23 cm; A4 Liggend; A4 Staand; A5 Liggend; A6 Liggend (voor de maten in cm verwijzen we graag naar de tab 'afmeting' in onze website). Uitgevoerd zowel in de gemakkelijke economische ringband als in een schitterende volledig bedrukte hardcover uitvoering.

De ringband biedt, net als het pocketboekje het voordeel van een zeer gemakkelijke pagina omslag, maar ook de mogelijkheid om het boek in een extra zware papier kwaliteit (250 grams in plaats van170 grams) te bestellen. Bedrukt met de laatste stand van de laserdruk technologie. Tenslotte biedt de ringband een kortere levertijd van gemiddeld 3-4 werkdagen na afgeronde bestelling.

De hardcover is duurder en heeft een langere levertijd (gemiddeld 5-10 dagen) maar is gewoon schitterend om te zien en te voelen. De omslag wordt in hoogglans afgewerkt en is eenvoudig te voorzien van een paginavullende foto omslag op de voor en de achterkant.

Alle fotoboeken kunt u zeer divers en naar eigen smaak configureren.

Graag wil ik u uitnodigen om een account aan te maken en zelf te ontdekken en te ervaren. Op basis van een generiek thema voordat u inlogt pre-configureert het systeem uw boek. Maar eenmaal ingelogd kunt u per pagina volledig vrij uw indeling bepalen en ook onafhankelijk van elkaar pagina’s sorteren.