FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

Algemene informatie over fotoboeken maken met Fotovoordelig.nl

Vraag en Antwoord
Share |

Mede geïnspireerd door de vele reacties van consumenten op vergelijkingswebsites zijn wij ongeveer een jaar geleden begonnen met het opzetten van een volledig nieuwe fotoboekendienst: Fotovoordelig®

We hebben daarbij de klant centraal gesteld en getracht de ideale fotoboekencreatie- en bestelbelevenis te definiëren. Belangrijkste uitgangspunten: het niet behoeven downloaden van software, transparantie van de prijsopbouw, fotobestanden direct kunnen inladen vanuit sociale media als Facebook en Flickr, het geschikt zijn voor Apple en andere Operating Systems en bovenal het simpel houden van iets eenvoudigs zonder daarvoor functionaliteit op te offeren.

Om dit te kunnen bereiken zijn we begonnen met het uitnodigen van een user panel. Daarbij hebben we bewust gekozen voor mensen in de leeftijdscategorie van 45 jaar en ouder. Achterliggende filosofie is dat deze doelgroep in de eerste plaats zeer kritisch staat ten opzichte van het gebruiksgemak van computertoepassingen en in de tweede plaats omdat deze doelgroep in onze optiek graag betrokken wil zijn bij het tot stand komen van de fotoboeken van hun kinderen en kleinkinderen. Jongere gebruikers, zo redeneerden we weten de opgeruimde set-up van de site vast ook te waarderen.

Na een lang ontwikkel en test traject, waarin we niet de gebaande paden hebben bewandeld, maar juist hebben gekozen voor een eigen opzet willen wij u graag met enige trots de eerste release van onze site presenteren: www.fotovoordelig.nl.

De site is opgezet als een applicatie, maar dan volledig ‘in the cloud’. Een fotoboekenbelevenis, opgezet op een vergelijkbare manier als Gmail. We maken puur fotoboeken. Het beheren en beheersen van een flink aantal foto’s in een fotoboek een fundamenteel ander proces dan het afdrukken van één of enkele foto’s. Onze klanten kunnen meteen aan de slag. Terwijl het product wordt gekozen loopt er de unieke prijsmeter mee, zodat de klant voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de kostenconsequenties van haar keuzen. Daar waar er definitief gekozen moet worden krijgt de klant van te voren informatie over de nog te verwachten vaste en variabele kosten. Als gezegd, er hoeft geen software te worden gedownload en geïnstalleerd! Men kan dus ongestoord en zonder de eigenschappen van het gekozen boek te moeten onthouden, inloggen en meteen aan de slag! Dit heeft nóg een voordeel! Fotovoordelig is zeer geschikt voor Apple gebruikers! Het is immers een cloudoplossing waarbij ook rekening is gehouden met de Apple browsers Safari en Firefox.  

Bij de opzet van Fotovoordelig hebben we bewust gekozen om zo weinig mogelijk gebruik te maken van teksten. Beleef, probeer en ontdek is het devies!

Middels het aanmaken van een account krijgt de klant de beschikking over gratis online foto opslagruimte en een gratis fotoboeken archief. Vanuit dit archief kan men makkelijk nieuwe boeken maken, foto’s bewerken, mappen aanmaken, foto’s importeren uit Facebook et cetera.

Wanneer de klant juist alleen maar snel een basisboek wil samenstellen kan dat: kies het boeksoort en de dimensies; kies het standaard thema; log in; upload foto’s, vul het boek (kan automatisch!) en klaar is Kees! Nu kan men in een handomdraai elke foto eenvoudig bewerken middels het toverstafje. Bijzondere vermelding verdient het los kunnen verschuiven van een foto in het frame zodat snel het gewenste detail op de juiste plaats kan worden gezet. Ook kan er per pagina individueel worden gesorteerd. Natuurlijk kunnen er ook talloze thema’s teksten en lettertypes individueel worden toegevoegd. Ons testpanel is er erg enthousiast over!

Het woord ‘voordelig’ in onze naam heeft een betekenis die verder gaat dan een goede prijs-prestatie-verhouding (we leveren al een basisboekje van goede kwaliteit vanaf €4,99). Tijd is voor de meesten van ons een schaars goed. Wij streven ernaar om de tijdsbesteding van onze klanten zo leuk mogelijk te maken en de technische beslommeringen te marginaliseren.

Ondanks het enthousiasme van ons team en ons panel zijn we enorm benieuwd naar uw reactie en feedback over onze dienst. Juist dit soort feedback willen we aanwenden en eventueel verwerken in onze volgende releases.

Fotovoordelig, een fotoboek in een handomdraai!