FOTOADVANTAGE.COM FOTO EXPERIENCE
Maak SAMEN digitale fotoboeken met Fotovoordelig.nl! Herbeleef waardevolle momenten en deel ze met je vrienden. Vraag een pro account aan via info@fotovoordelig.nl.
Fotovoordelig.nl fotoalbums in social media!
X
versturen
valideren Processing...
X
valideren Processing...
X
waroom
Algemene Voorwaarden

valideren Processing...
X
waroom
watchwoord vergeten
inloggen
registeren

valideren Processing...
Inloggen/Registeren
Foto voordelig
1. HOME
2. BOEKDIMENSIES
3. BOEK SAMENSTELLEN
4. BESTELLEN & AFREKENEN

Gratis opslag voor uw foto's. Dan is een fotoboek maken leuk!

Vraag en Antwoord
Share |

Wanneer ik bij de upload stap kom lijkt het alsof ik langer moet wachten dan bij andere systemen, waarom is dat?Fotovoordelig® gaat uit van gratis online foto opslag. Dit heeft een aantal grote voordelen. Belangrijkste zijn dat u geen software hoeft te installeren, dat in het geval er iets onverhoopt mis mocht gaan met uw PC uw boek creatie niet verloren gaat en dat u gemakkelijk samen op afstand fotoboeken kunt maken van bijvoorbeeld een bruiloft.

Bij Fotovoordelig® legt u een hoog-kwalitatief online bronbestand aan dat uitgaat van de originele resolutie van uw foto's. Het uploaden van uw foto's wordt middels een intelligent protocol zo snel mogelijk gemaakt, maar heeft altijd beperkingen die gerelateerd zijn aan de upload bandbreedte van uw internet verbinding.

Bij concurrerende systemen moet u doorgaans speciale software downloaden en installeren. Deze pakketten maken dat uw album op uw PC worden geconfigureerd (bij Fotovoordelig® gebeurt dat in de cloud). Aan het einde van dat process moet u dan alsnog de het hoge resolutie album bestand uploaden. Wanneer er bij dat proces iets mis gaat is de kans reëel dat uw fotoboek verloren gaat. Bij Fotovoordelig® daarentegen staat uw boek veilig online in uw account. Zelfs al uw PC crasht blijft uw fotoboek creatie volledig in takt.

Een groot voordeel van het Fotovoordelig® online systeem met gratis fotoarchief is dat u heel gemakkelijk samen albums kunt maken. Zo kunnen verschillende gasten van een bruiloft bijvoorbeeld foto's van verschillende camera's uploaden. Eenieder kan dan heel gemakkelijk zijn of haar boek maken uit de gemeenschappelijke verzameling van foto's!