Fotovoordelig.nl Jonker Petfood


Jonker Petfood fotoboekservice

Ga verder...

HET FOTOBOEK UIT JE JONKER KERSTPAKKET

Jonker Petfood kerstpakket bevat dit jaar een Fotoboekenbon™ van Fotovoordelig.

Je kunt met deze bon je eigen fotoboek maken van bijvoorbeeld je vakantie of een andere bijzondere belevenis. Je hoeft geen software te installeren en kunt meteen aan de slag. Bij Fotovoordelig bouw je je eigen persoonlijke online beeldbank op waardoor je later gemakkelijk dezelfde beelden kan gebruiken in andere boeken of varianten van je eerste boek. Het aller-leukste is dat je letterlijk samen fotoboeken kunt maken op afstand door samen in te loggen. Ook kun je via de ingebouwde Foto-Wiki™ anderen uitnodigen om foto’s vanuit hun smartphone te uploaden naar jouw account. Gratis je boek op social media delen kan ook: klik daarvoor op ‘Fotobroadcast™’ vanuit je persoonlijke online bibliotheek (‘Mijn Albums’)

Leveringsomvang: Uw boek betreft een mooi gebonden A4 Fotoboek met harde kleurenomslag en luxe binnenafwerking. Het boek bevat standaard 24 pagina’s en heeft een winkelwaarde van € 33,90. U kunt het boek in de kassa afrekenen met de cadeaucode die op uw persoonlijke Fotoboekenbon™ staat gedrukt. Indien u meer pagina’s wilt toevoegen kunt u deze bijkopen voor € 1,10 per twee. Het boek kan maximaal 120 pagina’s bevatten. Afrekenen van het aantal meerpagina’s kan gemakkelijk via iDeal of Paypal. Het systeem geeft het vanzelf aan als het van toepassing is. Heeft u vragen of support nodig mail dan naar info@fotovoordelig.nl of bel met 013 26 000 93 of 013 26 000 89 (gebruikelijk telefoontarief, geen meerkosten).

Vanuit de fotoboeken editor kun je hulp vragen via de ingebouwde live chat functie. Meer service kan ook: Jonker Petfood heeft voor u ook de Samen Fotoboeken Maakservice twv € 30,- aangekocht.


Maak je boek

Fotoboeken Maak Service

Samen fotoboeken maken is leuk!

Wij plannen voor u een online sessie met een van onze professionele redactieleden (bekend van onder meer de fotoredactie van Alpe d’HuZes, De Vierdaagse van Nijmegen en de Rally van Dakar). Hij of zij maakt samen met u een professioneel topfotoboek! Klik hieronder op ‘Samen Fotoboek Maakservice’ en vul uw contactgegevens in. Wij nemen dan contact met u op om even kort uit te leggen hoe het werkt en plannen dan samen met u een tijdstip dat u het beste schikt voor een Samen Fotoboeken Maaksessie van ongeveer een half uurtje! Dat mag gerust wat langer of wat korter zijn en mag ook uit een tweede sessie bestaan. Belangrijk is dat u zich goed voelt bij het maken en bij het resultaat.