Fotovoordelig.nl Scholen


Jaarboeken voor scholen

lees verder...

Welkom bij de pagina voor scholen

Het einde van het afzwaaijaar is weer in beeld. Niets is leuker dan de leerlingen een leuke herinnering mee te geven in de vorm van een fotoalbum. Dat kan een gezellig smoelenboek zijn, maar ook een leuk jaarboek met daarin alle hoogte punten van het afgelopen jaar of -leuker nog- van alle jaren dat uw leerlingen bij u op school zaten.

Het maken van zo’n fotoboek brengt niet alleen altijd veel werk met zich mee, maar ook specifieke uitdagingen. Hoe verzamelt u de foto’s? Hoe ontwerpt u het boek? Hoe brengt u de foto’s bij elkaar en hoe houdt u ze bij elkaar? Hoe doet u het zo goedkoop mogelijk of juist zo goed mogelijk?

Bij Fotovoordelig geloven we dat ‘samen fotoboeken maken’ niet alleen bijzonder leuk is, maar ook een degelijk antwoord biedt op al deze vragen.OPSLAG EN BEHEER
SAMEN FOTOBOEKEN MAKEN
PRIJS & PRESTATIE
Contact
Starten met je jaarboek


Opslag en beheer

Hoe verzamelt u de foto’s? Hoe bewaart u de foto’s? Hoe beheert u de foto’s?
Na het opslaan van de foto's van alle schooljaren heeft u daarna in een handomdraai een fotoboek van een afzwaaiende klas.

Daar heeft Fotovoordelig over nagedacht! Met de unieke FotoWiki™ verzamelt de beheerder met speels gemak foto’s van derden. Zo nodigt u met één klik gemakkelijk ouders, leraren en leerlingen zelf uit om hun foto’s vanuit hun smartphone of iPad te delen in de veilige omgeving van de beheerder. Per klas onderhoudt u zonder moeite een beeldbank van de desbetreffende schoolklas en laat u die gedurende de schooljaren gemakkelijk groeien.

Geen toestanden meer met DVDtjes branden; geen lastige ICT-oplossingen meer nodig. Zodra het moment is aangebroken om het schoolboek of jaarboek te maken staan de foto’s al klaar voor degene die het boek gaat samenstellen. Vanaf dit punt zijn er 3 mogelijkheden

1. Maak het zelf => een leraar of vrijwilliger die het leuk vind om een fotoboek te maken gaat aan de gang met de ingebouwde online fotoboek-editor;

2. Maak het samen => samen met de klas of anderen logt u in en gaat u in één ruimte of op afstand, vanuit meerdere lokaties een super leuk fotoalbum maken;

3. Laat het maken => u maakte gebruik van de Fotovoordelig ‘Samen Fotoboeken Maken Pro service’. Voor een bedrag van € 45,- maakt een professionele redacteur het boek voor de klas. Dit kan zelfs samen met u of anderen tijdens een geboekte Samen Fotoboeken Maken sessie.


Bibliotheek

Niet alleen de foto’s worden op deze manier beheerd, maar ook de gemaakte fotoalbums. Uw schoolaccount bevat een bibliotheek met daarin alle eerder gemaakte boeken. Dit is niet alleen handig, maar ook gemakkelijk, immers kunt u een eerder gemaakt fotoalbum kopiëren en gebruiken als basis voor uw nieuwe fotoboek.


regristreer gratis

Samen Fotoboeken Maken

Fotoboeken maken is een sociaal proces! Immers beleeft u al tijdens het maken van het fotoalbum alles opnieuw. Samen maken is samen opnieuw beleven. In klassenverband is het ongelooflijk leuk om samen met de klas her jaarboek samen te stellen. Het is leerzaam bovendien! Leerlingen leren wat het is om redacteur te zijn van een uitgave. Samenwerken, creatief zijn, opvolgen van afspraken zijn belangrijke leerfacetten die spelenderwijs worden opgenomen door de leerlingen. Samen fotoboeken maken kan ook met de leraren onderling, of leraren samen met ouders. En mocht u er echt niet aan toekomen, dan levert Fotovoordelig graag de Samen Fotoboeken Maakservice. Alles wat tijd kost doen wij, alles wat leuk is doet u zelf. Met veel plezier boeken we een Samen Maak sessie met een van onze professionele redacteuren, bekend van het Alpe d’HuZes, de Vierdaagse van Nijmegen, de Rally van Dakar, MijnWeekbladparty.nl en vele andere bekende uitgaven!

start!

Prijs & Prestatie

Voor velen is de prijs belangrijk en voor scholen in het bijzonder. Daarom hebben we, zonder concessies te doen op de kwaliteit een aantal bijzondere mogelijkheden ontwikkeld. Zo kunt u kiezen voor een luxe gebonden fotoboek met kleurenomslag en schitterende linnen binnenafwerking of voor een luxe heuse Glossy met luxe glanzende cover of voor een boek met paper-back kaft. Maar wilt u de print graag in huis doen ga dan voor de PDF waarmee u de verdere productie helemaal zelf kunt verzorgen.

Ook is er een mogelijkheid om de ouders (mee) te laten betalen om op die manier een luxe versie aan te kunnen bieden zonder dat daar ( volledig) budget voor voorhanden is. Maakt je gebruik van deze optie dan behoort zelfs een bijdrage vanuit de marge in het schoolfonds tot de mogelijkheden.

Bijzonder goed

Veruit het meest verkochte fotoboek is het luxe gebonden fotoboek met karde kaft en kleurenfoto’s op de omslag in het formaat A4 Liggend (B x H is ongeveer 30cm x 21cm). Dit boek bevat standaard 24 pagina’s luxe laserdruk-fotopapier en is van binnen schitterend afgewerkt met linnen. De standaardprijs bij Fotovoordelig voor die boek is € 33,90 (inclusief € 4,95 verpakking, handelings- en verzendkosten naar individuele adressen). Extra pagina’s zijn mogelijk per twee (de voor- en achterzijde van een vel) voor € 0,55 per pagina. Voor uw school maken wij graag een offerte op maat afhankelijk van het volume dat u bij ons bestelt. In deze offerte verwerken wij eventuele bijdragen aan het schoolfonds. Klik hier voor een offerte op maat.

start!


Voordelig en mooi

Een groot succesnummer is de glossy, standaard verkrijgbaar met 16, 24 of 28 pagina’s. Afhankelijk van het volume per verzending heeft u al een mooi uitgevoerde glossy vanaf € 5,-!

start!


Goedkoop

Wilt u een eenvoudige uitvoering van de Glossy of een paperback oplossing dan nemen wij graag contact met u op. Wij verzorgen het gehele productie- en opleverproces graag en tegen verassend lage kosten. Ons productieapparaat kent u al, de meeste schoolboeken worden er door geleverd.

start!


Bijzonder goedkoop

Heeft u zelf een printfaciliteit die u graag wilt benutten dan leveren wij u gewoon het drukbestand. U betaalt daarvoor een basistarief van € 4,95 per PDF plus een bijdrage voor de infrastructuur van € 0,05 per klik (een enkelvoudig gedrukt equivalent van een A3.)

start!


Catalogus

In onze catalogus vind je de verschillende producten die we voeren. Gemaakte volume en korting afspraken regelen we in via dan wel aparte factuurstromen, dan wel via klantcodes of kortingscodes. Neem contact met ons op voor meer informatie of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u.

start!


Andere mogelijkheden

Heeft u bijzondere vragen of wensen vul dan hier uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.


contact

Heeft u een vraag over een fotoproduct, een bestelling of het gebruik van de website? We helpen u graag verder.

Starten met je jaarboek

Klik hieronder om meteen te beginnen. U wordt naar de site van fotovoordelig geleid. Hier logt u in en als u nog geen klant bent, maakt u een nieuw account aan. U krijgt een voorbeeldglossy te zien en deze kunt u helemaal met uw eigen foto’s, naar eigen smaak, aanpassen. De zwarte knoppen boven het boek kunnen u hierbij helpen. Bij de fotowiki kunt u mensen uitnodigen om hun foto’s in uw account te plaatsen en met u te delen.

Fotoboek A4 Glossy