Fotovoordelig.nl Vierdaagse Kanaal


het vierdaagse kanaal

Ga naar Fotoboeken

Het officiële Vierdaagse fotoboek

Beleef de Vierdaagse Nijmegen opnieuw aan de hand van het prachtige beeldverslag van onze topfotografen. Naast de 44 pagina’s met foto’s gemaakt door de officiële Vierdaagse fotografen zijn er in het boek 8 pagina’s gereserveerd die je met je eigen foto’s kunt vullen. Heb je dus meegelopen of vrienden of familie aangemoedigd? Voeg dan je foto’s toe aan het boek en maak jouw unieke persoonlijke aandenken aan The Walk Of The World 2014!

Het boek kost €45,- inclusief verzendkosten. Heb je een vierdaagse boekenboncode? Dan kun je die na het afronden van je boek invullen bij de kassa waarna de prijs op €0 komt te staan. Ook als je een kortingscode hebt kun je die daar invullen. Let er op dat je na het afronden van je boek de juiste naam- en adresgegevens invult. Wij zullen het boek hier binnen tien werkdagen heen sturen.

Klik op de link hier onder om het boek te bekijken en te bestellen.
Klik in het boek op Personaliseer om er eerst je eigen foto s aan toe te voegen.
Klik in het boek op Niks meer aan doen om het boek te bestellen zonder foto’s er aan toe te voegen.


Vierdaagse fotoboek

Je kunt je boek ook altijd samen met ons maken. Onze klantenservice begeleidt je kosteloos van begin tot eind. Onze klantenservice is dagelijks te bereiken op 0132600093 en info@fotovoordelig.nl.De Vierdaagse boekenbon

Verras je vrienden met een persoonlijk Vierdaagse fotoboek: doe de Vierdaagse boekenbon cadeau! Het persoonlijke Vierdaagse fotoboek is een uniek cadeau voor elke Vierdaagse fan. Je ontvangt de Vierdaagse boekenbon digitaal of als kaart (je voorkeur kun je na het bestellen opgeven).

Bestel nu de Vierdaagse fotoboekenbon en ontvang gratis een extra vrij te besteden Fotovoordelig boekenbon t.w.v. €45 voor jezelf! Twee voor de prijs van één dus. Deze actie geldt voor alle bestellingen in de periode van 15 t/m 22 december.

Meer informatie over het Vierdaagse boek? Scroll naar boven of klik hier.

Ter waarde van

uw gegevens:
Aanhef*

Dhr Mvr
Voornaam* Tussenvoegsel Achternaam*

E-mail *

Telefoon *
Nog meer fotoboeken van de Vierdaagse bekijken?

Klik hier onder op het kanaal voor een compleet overzicht. Elk van deze fotoboeken is tevens in gedrukte vorm te bestellen en te bewerken.

Klik op het boek dat je wilt bekijken of bewerken.
Klik in het op boek op Niks meer aan doen om het boek direct te bestellen.
Klik in het boek op Personaliseer om het boek eerst te bewerken en/of je eigen foto's er aan toe te voegen.